بهگزارش میراثآریا بهنقلاز روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی، محمد عرب افزود: در این بازدیدها که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه طبس و جانشین ستاد سفر روز پنجشنبه ۲ فروردینماه ۱۴۰۳ انجام شد، از ظرفیتهای اسکان آستان مبارک حسین بن موسی الکاظم (ع) ، ستاد اسکان فرهنگیان، کمپهای اسکان موقت، میادین، پارکها و باغ گلشن و اقدامات شهرداری در حوزه زیباسازی فضای شهری، کمپهای راهنمای مسافر هلال احمر و پایگاههای انتظامی نیروی انتظامی، نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی شهرستان طبس و .... بازدید بهعمل آمد و اقدامات دستگاههای عضو ستاد مورد ارزیابی قرار گرفت.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان طبس افزود: در این بازدید گزارشی از اقدامات و برنامههای اجرا شده و پیشبینی شده ارایه شد و خصوصاً در بحث تامین به موقع گوشت مرغ و سایر ارزاق با توجه به اینکه طبس قطب گردشگری خراسان جنوبی و میقات الرضا (ع) است و تمام زائران امام هشتم استانهای غرب، جنوب غرب و مرکز کشور از این شهرستان عبور میکنند، نیاز به توجه ویژه برای تامین مایحتاج و موارد مورد نیاز زائران و گردشگران است
او گفت: برپایی نمایشگاه صنایعدستی و سوغات محلی شهر طبس، برپایی نمایشگاه صنایعدستی در شهرهای دیهوک و عشق آباد، نمایشگاه صنایعدستی و سوغات محلی روستای ازمیغان، بازارچه سوغات محلی روستای اصفهک، فروشگاه صنایعدستی در روستاهای کریت، اصفهک، نایبند، حلوان و ... ، بازارچه صنایعدستی و سوغات محلی و معرفی آداب و رسوم شهر دیهوک از جمله برنامههای اجرا شده در شهرستان طبس است.
عرب ادامه داد: آمادگی کامل تاسیسات گردشگری شهرستان با ظرفیت اسکان هزار و ۸۳۶ نفر در شبانه روز، آمادهسازی و استفاده از ظرفیتهای اسکان آموزش و پرورش با ۴۷ مدرسه و بیش از ۳۰۰ کلاس و مهمانسراهای ادارات و همچنین ظرفیتهای اسکان آستان مبارک و بقاع متبرکه و هیات مذهبی که مجموعاً زمینه اسکان۱۱ هزار و ۸۹۳ نفر در شبانه روز در شهرستان فراهم شده است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان طبس گفت: نوروزگاههای فرهنگی در شهر طبس، روستاها و مناطق گردشگرپذیر، ساماندهی نقاط حادثه خیز و ... از مهمترین برنامههای پیشبینی شده و در حال انجام ستاد سفر شهرستان طبس است.
انتهای پیام/
نظر شما